Minden ruhatár kötelező darabja - fehér tornacipő

Be Lenka logo Be Lenka
10.06.2024
Minden ruhatár kötelező darabja - fehér tornacipő

Kevés cipő büszkélkedhet olyan sokoldalúsággal és időtlenséggel, mint a fehér tornacipő. Ez a praktikus és könnyen kombinálható cipőtípus évek óta a divatipar népszerűségi listájának élén áll. Hogy mi olyan különleges a fehér tornacipőben, és miért nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem, azt a következő sorokban eláruljuk.

Obsah článku

Miért kötelező barefoot tornacipőt tartani a szekrényben?

Kétségtelen, hogy a fehér tornacipő méltán érdemelte ki a "maradandó klasszikus" címet. Nincs még egy cipő, amelyik úgy ellen tudna állni a heves és rövid távú divatirányzatoknak, mint a fehér tornacipő. Egy minimalista fehér tornacipő sosem megy ki a divatból. Ha ehhez még hozzáadjuk a barefoot cipők egészségügyi tulajdonságait, akkor egy olyan cipőpárt kapunk, amelynél az "abszolút kötelező" szókapcsolat nem hiányozhat. Ez az egyszerű, mégis annyira sokoldalú cipőtípus tényleg nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. Nézzünk meg néhány okot, amiért érdemes egy pár fehér barefoot tornacipőt a cipőszekrényben tartani. 

Időtlenség

A minimalista szabású fehér tornacipőkkel több mint biztosak lehetünk benne, hogy soha nem mennek ki a divatból. Ellentétben a tornacipőkkel, amelyek szabásuk vagy színük tekintetében a változó divatirányzatoknak vannak kitéve, a Be Lenka és a Barebarics tornacipőket úgy tervezték, hogy dizájnjukat még az idő ádáz foga sem károsítja. A tornacipőink új modelljeinek kitalálásakor ügyelünk arra, hogy azok soha ne menjenek ki a divatból, és hosszú évekig betöltsék funkciójukat. 

Sokoldalúság

A Be Lenka és a Barebarics fehér tornacipő színbeli sokoldalúságának és minimalista kialakításának köszönhetően sokoldalúan használható. Tényleg mindenhez passzol. Tökéletesen kiegészíti nemcsak a sportos vagy alkalmi öltözéket, hanem a kifinomultabb smart casual-t is. Manapság nem ritka, hogy a tornacipőket ruhákkal, szoknyákkal, zakókkal, elegáns ingekkel vagy akár menyasszonyi ruhákkal kombináljuk. A fehér színű, minimalista megjelenésű tornacipővel nem lehet hibázni. Ráadásul a legtöbb modellünket uniszex modellként terveztük, ami növeli a sokoldalúságukat. 

A barefoot cipő kényelme

A barefoot cipők testhezálló formájuknak, vékony talpuknak, nulla lejtésüknek és maximális rugalmasságuknak köszönhetően olyan kényelmet nyújtanak, amelyet semmilyen hagyományos lábbeli nem tud nyújtani. Bőséges lábujjtér, lábstimuláció, maximális rugalmasság és minimális súly - ez csak néhány a barefoot jellemzői közül, amit ha egyszer kipróbálunk, nincs visszaút, és fokozatosan lecseréljük az összes cipőt barefoot alternatívára. Miért ne kezdjük tehát a leguniverzálisabb és legsokoldalúbb darabbal - a fehér tornacipővel? 

Mivel a fehér tornacipő számunkra kötelező darab, a Be Lenka és a Barebarics választékában több modellben is megtalálod. Tiszta fehér, más színekkel kombinálva, elegáns, sportos, minimalista, vegán, bőr, kötött anyag, fűzős vagy nem, alacsony vagy magasabb szabású változatban, hölgyeknek, férfiaknak, gyerekeknek vagy uniszex változatban. A választék igazán gazdag. 

Be Lenka fehér barefoot tornacipő

Be Lenka Champ 3.0 All White

Dobja fel stílusát a rendkívül népszerű Be Lenka Champ harmadik generációjával. A kifinomult stílus és a sportos dizájn tökéletes keveréke, ez a tornacipő kötelező darab mindenkinek, aki kompromisszumok nélkül szeretne jól kinézni és kényelmesen érezni magát. A Be Lenka Champ 3.0 puha, alacsony szabású bőrgallérral és fém fűzőlyukakkal bővített. Első pillantásra a cipő elülső részének perforált bőre vonja magára a figyelmet, amely összetéveszthetetlen sportos megjelenést kölcsönöz a modellnek. Ezek az exkluzív részletek, valamint a valódi barefoot cipők tulajdonságai teszik a Be Lenka Champ 3.0-t az időtlen stílus, a páratlan kényelem és a mozgás szabadságának tökéletes kiegészítőjévé. 

Be Lenka Elite All White, White & Pink, White & Dark Blue

Dobja fel stílusát, és kényeztesse magát egy gigantikus adag mindennapi kényelemmel a Be Lenka Elite uniszex bőrmodellel. A fent említett kényelem mellett ez a modell korlátlan számú lehetőséget kínál a kombinálhatóság és a használhatóság tekintetében. Önön múlik, hogy a tiszta fehér változatot vagy a rózsaszín vagy sötétkék színű részletekkel kombinált változatot választja. Az egyedi fém "Be" logó kihagyhatatlan eleme a modellnek. A varrott talp garantálja a fokozott kopásállóságot és meghosszabbítja a cipő élettartamát. Felejtse el a hagyományos cipőket, és kényeztesse lábát barefoot luxussal a Be Lenka Elite modellnek köszönhetően. 

Barefoot tornacipők Be Lenka Elite - White & Pink Barefoot tornacipők Be Lenka Elite - White & Pink
  • Új

Barefoot tornacipő
Elite - White & Pink

minden méret raktáron
46 590 Ft
8 méret
Barefoot tornacipők Be Lenka Elite - Dark Brown Barefoot tornacipők Be Lenka Elite - Dark Brown
  • Új

Barefoot tornacipő
Elite - Dark Brown

minden méret raktáron
46 590 Ft
12 méret
Barefoot Be Lenka Elite - All White Barefoot Be Lenka Elite - All White
  • Új

Barefoot tornacipő
Elite - All White

minden méret raktáron
46 590 Ft
12 méret
Barefoot cipők Be Lenka Elite - White & Dark Blue Barefoot cipők Be Lenka Elite - White & Dark Blue
  • Új

Barefoot tornacipő
Elite - White & Dark Blue

minden méret raktáron
46 590 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Be Lenka Prime 2.0 White

A Be Lenka Prime 2.0 fehér színben a minimalista elegancia megtestesítője. Ez a modell nem hiányozhat senki szekrényéből, aki szereti a sokoldalú és időtálló cipőmodelleket. Sima és tökéletesen puha prémium nappa bőr, minimalista varrás, puhább gallér; ez a cipő a tökéletes egyszerűség megtestesítője. A Prime finom, mélyen dekoltált, minimalista kialakítása miatt a cipő gyakorlatilag bármivel kombinálható, akár blézerhez, akár romantikus ruhához viseli, sosem fog hibázni. Be Lenka Prime 2.0, a fehér uniszex tornacipő időtálló modellje, amelyben egész nap, minden nap kényelmesen és könnyedén stílusosan érezheti magát. 

Be Lenka Rebound All White

Tapasztalja meg saját maga a stílus és a kényelem tökéletes kombinációját a Be Lenka Rebound fehér barefoot tornacipő bájos vegán modelljének formájában. Az egyedi, retró hatású tornacipők könnyedén kiegészítenek bármilyen öltözéket, így ideális választás a mindennapi viselethez mindazok számára, akik reggel csak felveszik a tornacipőt és tökéletesen néznek ki anélkül, hogy hosszú perceket töltenének a tükör előtt. A Rebound rendkívül könnyű, időtálló dizájnnal és tökéletesen kényelmes. Ez egyszerűen egy olyan modell, amely mindig IN lesz, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan változnak a divatirányzatok. A Be Lenka Rebound-ot úgy tervezték, hogy exkluzív kényelmet és rugalmasságot biztosítson a lábnak, lehetővé téve, hogy megtapasztalja minden mozdulat örömét és a leírhatatlan barefoot szabadságot. . 

Be Lenka Velocity All White

Szereti a mozgást, és a tökéletes cipőt keresi, hogy még magasabb szintre emelje azt? A Be Lenka Velocity lehet a megfelelő választás. Ezek a vegán barefoot tornacipők élénk fehér színben sportos, mégis divatos dizájnt kínálnak, amely éppúgy alkalmas az edzőterembe, mint a szabadidős tevékenységre vagy a lazább dress code-al rendelkező munkahelyre. A könnyű súlyt és a légáteresztő anyagot értékelni fogja a szabadtéri vagy beltéri fizikai aktivitás során, de akkor is, amikor a hőmérséklet magasabbra emelkedik. A zero drop és a rugalmas anyagok, valamint a varrott és rendkívül rugalmas, ultravékony talp fokozzák a felszínnel való tökéletes érintkezés érzését, így ezek a tornacipők nélkülözhetetlen társakká válnak minden fitneszrajongó számára. Emelje magasabb szintre az aktív életét a Be Lenka Velocity-vel. 

Be Lenka Stride All White

Tapasztalja meg a tökéletes kényelem érzését még a legforróbb nyári napokon is az egyedülálló Be Lenka Stride zoknis tornacipővel. A cipő felsőrésze egyedi kötött anyagból készült, amelyet tökéletes légáteresztő képesség jellemez. A minimalista kialakítás, az ultrakönnyű súly, a második bőrként illeszkedő szabás és a barefoot tulajdonságok teszik a Be Lenka Stride-ot tökéletes választássá azok számára, akik szeretik az aktív életmódot, és mindig kényelmesen és divatosan szeretnék érezni magukat, akár az edzőteremben, akár szabadtéri sportolás közben, akár csak úgy, bárhol és bármikor. Első pillantásra ez a modell gyengédnek és ártatlannak tűnhet, de ne tévessze meg. A funkcionális grip a sima városi járdáknál durvább terepen is boldogul. 

Be Lenka Royale White & Black, White & Beige, White & Gold

Az elbűvölő Be Lenka Royale barefoot tornacipőt csak nemrég mutatták be, a 2023-as tavaszi/nyári szezonban. Rövid idő alatt azonban elég nagy port kavart a barefoot divatvilágban, és hatalmas népszerűségnek örvend. Fehér tornacipő gyengéd színes részletekkel és egy királyi adag kényelemmel, pontosan ez a Be Lenka Royale. Fantáziadús arany fűzőszemek, harmonikusan illeszkedő színkombinációk, a Be Lenka Royal egy időtlen klasszikus megtestesítője. Tökéletesen kiegészít bármilyen öltözéket, legyen az sportos vagy elegáns. Vegye fel a Be Lenka Royal-t és érezze magát úgy, akár egy király! 

Barefoot cipő Be Lenka Royale - White & Gold Barefoot cipő Be Lenka Royale - White & Gold
  • Új

Barefoot cipő
Royale - White & Gold

minden méret raktáron
54 430 Ft
10 méret
Barefoot cipő Be Lenka Royale - White & Beige Barefoot cipő Be Lenka Royale - White & Beige
  • -15%

Barefoot lábbeli
Royale - White & Beige

minden méret raktáron
54 430 Ft 46 265 Ft
12 méret

Barefoot lábbeli
Royale - White & Black

minden méret raktáron
54 430 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Barebarics fehér barefoot tornacipő

Barebarics Futura Iridescent White

A Barebarics abszolút újdonsága az abszolút egyedi és az eddigi legextravagánsabb Futura modell. A Futura a víz féktelen ereje, a víz Földön betöltött szerepe és a napsugarak felszínén való játéka által inspirálva a divat jövőjét képviseli. A hófehér színű prémium és tartós sima nappabőrt holografikus elemek egészítik ki, amelyek teljesen más dimenzióba emelik ezt a modellt. A fantáziadús fűzés, a bevarrt nyelv és a vadonatúj, finoman átlátszó talp mindez és még sok minden más hozzájárul ennek az úttörő modellnek az egyediségéhez. Kalandozzon velünk a jövőbe, merészen, a tökéletesség megtestesítőjével és a víz erejének ódájával - a Barebarics Futura-val. 

Barebarics Zing Velcro All White 

A rendkívül népszerű Zing modell most három új változatban kapható: bőr, bőr tépőzárral és bőr boka szabással! Dobja fel stílusát az egyedi tépőzáras Barebarics Zing bőrmodellel! A három tépőzárnak köszönhetően a Barebarics Zing Velcro All White tökéletesen könnyen viselhető. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kényelmes és időtálló! Adjon stílusának egy csipetnyi egyéniséget ezzel az egyedi modellel a Barebarics-tól. Ha egyszer felveszi, soha többé nem akarja levenni. 

Barebarics Zing All White 

A Barebarics család viszonylag friss tagja - a Zing bőrváltozata - máris sok vásárló szívét meghódította, és joggal érdemelte ki helyét a bestsellerek között. Ezt a modellt azért hoztuk létre, hogy mindennapi adag luxus kényelmet biztosítson Önnek, és időtlen, mégis eredeti stílust kölcsönözzön ruhatárának. Univerzális és sokoldalú kialakításának köszönhetően ugyanolyan jól illik a chino nadrághoz, farmerhez, mint az elegáns nadrágokhoz és ruhákhoz. Ha a stílusa a sportos, az alkalmi és a smart casual között mozog, a Barebarics Zing All White tökéletes az Ön számára. Nem látja stílusát sehol sem a fent említettek határain belül? Nem baj! Vegye fel a Barebarics Zing-et és kísérletezzen, elvégre csak egyszer élünk. A Barebarics Zing All White bőr barefoot tornacipővel minden egyes nap megéri majd! 

Barebarics Zing High Top All White 

Ki mondta, hogy a fehér tornacipő csak a meleg időjáráshoz való? A Barebarics Zing High Top újdonságnak köszönhetően gyakorlatilag egész évben élvezheti kedvenc tornacipő életstílusát. A Zing népszerű tulajdonságai, a prémium bőr és a boka szabás miatt minden tornacipőrajongó számára kötelező darab. Minimalista dizájn, fehér szín és időtlen megjelenés, minden alkalomra és minden időjárásra alkalmas, szóval egyszerűen tökéletes. Egészítse ki cipőszekrényét a Barebarics Zing High Top cipővel, és élvezze a klasszikus tornacipőt az év minden napján. 

Barebarics Zing White & Beige, White & Black - vegani 

A Barebarics Zing modell, amelyet fehér, bézs és fekete színkombinációkban varrunk, évek óta rendkívül népszerű. Egyszerű és letisztult dizájn, szép és harmonikus színek, vászon és vegán bőr a felsőrészen. Mindez és még sok más teszi a Zing-et a szabadban töltött napok hűséges társává. A Barebarics Zing modell stílusosan kiegészít egy sportos vagy alkalmi öltözéket, de nem lesz gond, ha alkalmi szoknyával vagy ruhával kombináljuk. Egy pulcsival vagy sportdzsekivel a Zing mindkettőt tökéletesen kiegészíti. Ne elégedjen meg az átlaggal, ha a barefoot cipők kényelmét élvezheti, és új magasságokba emelheti stílusát az egyedülálló Barebarics Zing cipővel. 

Barefoot tornacipő Barebarics Zing Velcro - All White - Leather Barefoot tornacipő Barebarics Zing Velcro - All White - Leather
  • Új

Barefoot tornacipő
Zing Velcro - All White - Leather

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Zing - High Top - All White - Leather Barefoot tornacipő Barebarics Zing - High Top - All White - Leather
  • Új

Barefoot tornacipő
Zing - High Top - All White - Leather

minden méret raktáron
66 170 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Zing - White & Gold - Leather Barefoot tornacipő Barebarics Zing - White & Gold - Leather
  • Új

Barefoot tornacipő
Zing - White & Gold - Leather

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret

Barefoot tornacipő
Zing - Black & White - Leather

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret

Barefoot tornacipő
Zing - Black - Leather

Szállítás szeptember végén
62 260 Ft
12 méret

Barefoot tornacipő
Zing - All White - Leather

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Zing - White & Black Barefoot tornacipő Barebarics Zing - White & Black
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Zing - White & Black

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Zing - White & Beige Barefoot tornacipő Barebarics Zing - White & Beige
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Zing - White & Beige

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Barebarics Wave All White, White & Orange/Black/Dark Green/Crimson Red/Dark Blue/Grey/Sunset Yellow/Dark Turquoise/ BubbleGum Pink

Dobja fel stílusát az új Barebarics Wave-vel. Ez a tornacipő a klasszikus dizájn és a tökéletes kényelem nagyszerű keveréke, amely soha nem megy ki a divatból. A halhatatlan tornacipő modell tiszta fehér vagy színes elemekkel ellátott változatban kapható. Nem számít, melyik modell kelti fel a figyelmét, szerelem lesz első látásra, és szerelem első viselésre is. Prémium minőségű sima nappabőr, varrott talp és megbízható tapadás, mi mást is kívánhatna még az ember? Élvezze a milliónyi lehetőséget a Barebarics Wave-vel, akár kicsit eljátszik az outfit-el vagy csak épp magára dobja az első dolgot, ami a kezébe kerül. Engedje magát el a stílus és a kényelem hullámai által, és érezze magát úgy, ahogy eddig még soha. 

Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & BubbleGum Pink Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & BubbleGum Pink
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & BubbleGum Pink

minden méret raktáron
62 260 Ft
8 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Dark Turquoise Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Dark Turquoise
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Dark Turquoise

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Sunset Yellow Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Sunset Yellow
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Sunset Yellow

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Grey Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Grey
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Grey

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Dark Blue Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Dark Blue
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Dark Blue

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Crimson Red Barefoot tornacipő Barebarics Wave - White & Crimson Red
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Crimson Red

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot cipő Barebarics Wave - All White Barefoot cipő Barebarics Wave - All White
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - All White

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot cipő Barebarics Wave - White & Dark Green Barefoot cipő Barebarics Wave - White & Dark Green
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Dark Green

9 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot cipő Barebarics Wave - White & Orange Barefoot cipő Barebarics Wave - White & Orange
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Orange

8 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot cipő Barebarics Wave - White & Black Barefoot cipő Barebarics Wave - White & Black
  • Új

Barefoot tornacipő
Wave - White & Black

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Barebarics Arise White & Green, White & Raspberry Pink, White & Black

Utazzon velün az időben a Barebarics Arise cipővel, és élvezze a hamisítatlan barefoot kényelmet és a kifogástalan stílust minden nap. Egy olyan modell, amely a 90-es évek megismételhetetlen street art hangulatát ötvözi a legújabb innovációkkal és technológiai eljárásokkal. A prémium nappa bőr, a tartós varrott talp, az egyedi, retró hatású dizájn garantálja, hogy a Barebarics Arise modell ruhatára divatikonjává válik. És joggal! A perforált bőr növeli a légáteresztő képességet, így a tornacipő egész napos viselet során is kényelmes. A színes részletek fényűzően kiegészítik és kiemelik a fehér alapot, és egyedi megjelenést kölcsönöznek ennek a modellnek. A Barebarics Arise nem "csak" egy cipő, ez a tornacipő egy fashion statement! Vegye fel a tökéletességet, és készüljön fel arra, hogy az utcán forogni fognak Ön után. 

Barefoot cipő Barebarics Arise - White & Raspberry Pink Barefoot cipő Barebarics Arise - White & Raspberry Pink
  • Új
  • -20%

Barefoot tornacipő
Arise - White & Raspberry Pink

minden méret raktáron
62 260 Ft 49 810 Ft
8 méret
Barefoot cipő Barebarics Arise - White & Black Barefoot cipő Barebarics Arise - White & Black
  • Új
  • -20%

Barefoot tornacipő
Arise - White & Black

minden méret raktáron
62 260 Ft 49 810 Ft
12 méret
Barefoot cipő Barebarics Arise - White & Green Barefoot cipő Barebarics Arise - White & Green
  • Új
  • -20%

Barefoot tornacipő
Arise - White & Green

minden méret raktáron
62 260 Ft 49 810 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Barebarics Revive White & Grey, Beige & White

A Barebarics másik vegán modellje a Revive modell. Első pillantásra lenyűgözi kifinomult dizájnjával és a fehér és bézs színkombinációval, piros részletekkel vagy szürke, türkizkék és sárga részletekkel. Annak ellenére, hogy ez nem egy tiszta fehér modell, a Revive egy sokoldalú és könnyen kombinálható cipő típus, amely üdítően kiegészít bármilyen sportos vagy alkalmi öltözéket. A színkombináció és a dupla fűzős kialakítás szó szerint divatkiegészítővé teszi ezt a modellt. A Barebarics Revive könnyű súlyának köszönhetően tökéletes a város felfedezéséhez. Felejtse el az unalmas cipőket, és helyezze lábát a stílus és a kényelem szimfóniájába. 

Barefoot tornacipő Barebarics Revive X Sea Shepherd - Orca Barefoot tornacipő Barebarics Revive X Sea Shepherd - Orca
  • Új
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Revive X Sea Shepherd - Orca

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Light Grey & Black Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Light Grey & Black
  • Új
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Barebarics Revive - Light Grey & Black

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Black & White Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Black & White
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Revive - Black & White

5 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Golden Yellow & Black Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Golden Yellow & Black
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Revive - Golden Yellow & Black

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Revive - White & Grey Barefoot tornacipő Barebarics Revive - White & Grey
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Revive - White & Grey

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Blue & White Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Blue & White
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Revive - Blue & White

10 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Beige & White Barefoot tornacipő Barebarics Revive - Beige & White
  • Vegán

Barefoot tornacipő
Revive - Beige & White

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Barebarics Evo Chalk White

Szabadítsa fel lábát az egyedülálló Barebarics Evo cipővel. Tapasztalja meg a tökéletes kényelem és stílus harmóniáját egy barefoot tornacipőmodellben, amely garantáltan kitűnik a tömegből. A tornacipő felsőrésze finom és puha kréta színű bőrből készült, a kifinomult varrás és a sima és perforált bőr használata a Barebarics Evo cipőt igazán egyedi és időtálló darabbá teszi. A puha gallér és a barefoot tulajdonságok csak kiemelik a modell kényelmét. Tapasztalja meg a cipőviselés (r)evolúcióját egy egyedülálló törtfehér-kréta színű barefoot tornacipő modellel, a Barebarics Evo-val. 

A fehér tornacipők ápolása

Háklis színe ellenére a fehér tornacipőt nem nehezebb ápolni, mint bármely más cipőt. Egyszerűen tisztítsa meg a fehér talpat szódabikarbónából és vízből készült pasztával. Tisztítsa meg a bőrcipő felsőrészét nedves ruhával és az adott bőrtípusra alkalmas termékkel. Egyes vászon tornacipőt ki is moshatunk. Mindig kövesse a gyártó utasításait. Vigyázzon azonban, a bőrcipő semmi esetre sem való mosógépbe! További tippek a fehér tornacipő egyszerű tisztítására itt találhatók. 

Ne felejtse el rendszeresen kezelni a tornacipőt a megfelelő termékkel. A rendszeres impregnálás nemcsak a cipő vízállóságát biztosítja, hanem meghosszabbítja a bőr élettartamát, valamint növeli a foltokkal és kopással szembeni ellenállóképességét is. A rendszeresen ápolt bőr sokáig úgy néz ki, mintha új lenne. Az impregnálószer kiválasztása a felsőrész típusától (sima bőr, csiszolt bőr vagy membrános bőr) és a bőr színétől függően történik. Ha alacsony karbantartást igénylő bőrcipőt keres, a fehér sima nappa bőr a megfelelő választás. 

A fehér tornacipőnek csak egy kis szeretetre és rendszeres ápolásra van szüksége, és sokáig boldoggá tesz minket. 

A fehér tornacipők joggal érdemlik meg a helyüket a rivaldafényben. Sokoldalúságuk, időtállóságuk és kombinálhatóságuk páratlan a cipők világában. Ha olyan cipőt keres, amely bármilyen öltözékhez könnyedén passzol, akkor válassza a fehér tornacipőt. Továbbá, ha egész nap kényelmesen szeretné érezni magát, és szeretne tenni valamit az egészségéért, szűkítse le a választékot a barefoot modellekre. Nekünk, ha életünk hátralévő részében csak egy pár cipőnk lenne, az biztosan a fehér barefoot tornacipő lenne.